top of page
7995ba37-c278-4fb8-992d-61783d519804.jpg

KINEZITERAPIJA I TRENING ZADAR

Proprio Centar je prvi profesionalni kineziterapijski centar u Zadru. 

 

Bilo da se radi o postoperativnoj rehabilitaciji, kroničnim, akutnim bolovima u sustavu za kretanje ili jednostavno poboljšanju tjelesnih sposobnosti i funkcija, naši stručnjaci iz područja kineziologije, kineziterapije i fizioterapije će vam pomoći u definiranju i dostizanju ciljeva prema vašim željama.

DIJAGNOSTIKA STANJA

Prije početka trenažnog procesa svi klijenti prolaze kroz detaljnu dijagnostiku kako bi se utvrdila potencijalna bolna stanja, uzroci bolnih stanja, razina tjelesne pripreme, rizici od nastanka ozljeda i drugo, a sve u svrhu individualiziranja programa treninga ili kineziterapije kako bi vam pružili najkvalitetniju uslugu prilagođenu vašim potrebama. 

206D0E2E-641F-4E6E-BDEE-C105FB88C0BC.JPG
9F879880-028E-41CA-B595-C48E4FCFF958.JPG

ŠTO NAS RAZLIKUJE OD OSTALIH CENTARA ZA VJEŽBANJE?

  • U PROPRIO Centru svi treneri su završili Kineziološki fakultet, najvišu razinu edukacije trenera. 

  • Svi treneri su ključni dio rehabilitacijskih procesa raznih ozljeda i post-operativnih stanja i razumiju proces rehabilitacije. 

  • Jedini u Zadru smo kvalificirani kineziterapeuti - stručnjaci za rehabilitacijske vježbe. 

  • Rehabilitacijske vježbe i treninge osmišljamo na temelju objektivnih rezultata dijagnostike - prvenstveno tjelesnih sposobnosti, ali i kroz procjenu vaših stavova i zahtjeva vezano za proces vježbanja. Tako osiguravamo maksimalno individualiziran pristup. 

  • Svi treneri su završili dodatne edukacije u području manualne terapije i spremni su za pristup svim bolnim stanjima mišićno-koštanog sustava. 

  • Ne provodimo treninge prema METODI (pilates, yoga...) već prema PRINCIPIMA treninga (vodimo se vašim ciljevima koje želite dostići.

Kineziterapija Zadar
bottom of page