top of page
7995ba37-c278-4fb8-992d-61783d519804.jpg

kineziterapija

trening

Proprio Centar je prvi profesionalni kineziterapijski centar u Zadru. 

 

Bilo da se radi o postoperativnoj rehabilitaciji, kroničnim, akutnim bolovima u sustavu za kretanje ili jednostavno poboljšanju tjelesnih sposobnosti i funkcija, naši stručnjaci iz područja kineziologije, kineziterapije i fizioterapije će vam pomoći u definiranju i dostizanju ciljeva prema vašim željama.

dijagnostika 

stanja

Prije početka trenažnog procesa svi klijenti prolaze kroz detaljnu dijagnostiku kako bi se utvrdila potencijalna bolna stanja, uzroci bolnih stanja, razina tjelesne pripreme, rizici od nastanka ozljeda i drugo, a sve u svrhu individualiziranja programa treninga ili kineziterapije kako bi vam pružili najkvalitetniju uslugu.

206D0E2E-641F-4E6E-BDEE-C105FB88C0BC.JPG
9F879880-028E-41CA-B595-C48E4FCFF958.JPG

Kojom metodom treninga se bavimo?

Cilj treninga u PROPRIO Centru je unaprijediti sposobnosti vlastitog tijela kako bi funkcioniralo kao skladna, otporna i prilagodljiva cjelina.

 

Na treninzima prolazimo kroz opću tjelesnu pripremu i radimo na razvijanju svih tjelesnih sposobnosti i kapaciteta: kardio-respiratornoj izdržljivosti, mišićnoj izdržljivosti, snazi i jakosti, pokretljivosti, koordinaciji, ravnoteži, preciznosti, brzini, agilnosti, propriocepciji i kinesteziji. 

Pristup je uvijek individualiziran jer različite osobe imaju različite ciljeve za koje je potrebno koristiti različite metode. Ako se radi o treningu u maloj grupi, za vas ćemo osigurati da se nalazite u grupi koja je prema vašim sposobnostima i ciljevima optimalna za vas. 

Metode i načini vježbanja su samo sredstva za postizanje cilja. U PROPRIO Centru se ne držimo određenih metoda nego principa treninga. Metode odabiremo prema ciljevima koje želimo postići i one se mogu značajno razlikovati u pojedinim treninzima i kod pojedinih osoba. Ono što im je zajedničko je da ćemo uvijek odabrati one koje su najučinkovitije za postizanje vašeg cilja.

info@propriocentar.com

097/ 744 3331

Untitled design (22).png
bottom of page